Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
GreekEnglish (United Kingdom)
Αρχική ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ

Στην φιλοσοφία σχεδίασης των συστημάτων θέρμανσης (λέβητες στερεών καυσίμων, λέβητες πετρελαίου) που χρησιμοποιούνταν μέχρι την δεκαετία του 60 περίπου κριτήρια όπως περιβαλλοντική προστασία και εξοικονόμηση ενέργειας κατείχαν μικρό ποσοστό. Τώρα όμως, που τα περιβαλλοντικά και οικολογικά θέματα αποτελούν πλέον μέριμνα όλων και επιβάλλουν νέα πιο εξελιγμένα συστήματα σαφώς πιο φιλικά προς το περιβάλλον, τι ακολουθεί?

Στις μέρες μας βέβαια, ένας ακόμα σημαντικός λόγος που επιβάλλει την αλλαγή και την εξέλιξη στα συστήματα θέρμανσης και ψύξης είναι η συνεχής αύξηση των τιμών του πετρελαίου, η οποία καθιστά πλέον, αδύνατη την θέρμανση για πολλά νοικοκυριά και ειδικά στη χώρα μας, λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών.

Μέσα, λοιπόν, στην προσπάθεια εναρμόνισης με τις διαχρονικές περιβαλλοντικές επιταγές, αναπτύχθηκαν νέα συστήματα θέρμανσης και δροσισμού πιο αποδοτικά και φυσικά πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Κάνοντας χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) (ηλιακή, αιολική, γεωθερμία), τα συστήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί με στόχο την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας σε σχέση με τα προηγούμενα και την συντομότερη απόσβεση της επένδυσης. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού αυτών των συστημάτων μεταξύ τους με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις λειτουργίας, εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

Η RMS ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής για πράσινη ανάπτυξη και των πολιτών για ελάφρυνση από τα πάγια έξοδα θέρμανσης, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, όπως αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, λέβητες αερίου, λέβητες με τεχνολογία συμπύκνωσης, ηλιοθερμικά συστήματα, ενώ εφαρμόζει τεχνολογία αντιστάθμισης σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις θέρμανσης για αναβάθμιση του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε ένα από τα παρακάτω συστήματα:

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης την νέα εγκατάσταση ή αντικατάσταση λεβήτων πετρελαίου.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας μπορούν να σας ενημερώσουν σχετικά με όλες τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και τα νέα συστήματα θέρμανσης – ψύξης, καθώς και για τους τρόπους εγκατάστασης τους, ως νέο σύστημα ή αντικατάσταση ενός ήδη υπάρχοντος.